Chci

Chci

Anotace: Chtěla jsem...být s tebou. Nejde to. Tohle jsem dostala...ale už to neplatí.

Chci tu být pro Tebe a slyšet tvůj hlas,
chci Ti říct má lásko buď se mnou zas,
nemáme bohatsvtí či malá království,
nás při sobě drží naše spiklenství,
budem spát na seně přikrytí slámou,
nechceš být Kačenko mou první dámou...?
Autor Mivera, 13.03.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí