Memoáry

Memoáry

Náš příběh byl zapsán do notesu,
pocit zhrzenosti si v sobě nesu.

Ten zpropadený osud nám to provedl,
naše ztroskotané duše k sobě přivedl.

Ponořit se do hlubin nás nechal,
ta krásná slova lásky za nás šeptal.

Poznamenal naše cizí světy,
rozzářil je jasnými květy.

Časem se ale naše cesty rozdělily,
jakoby dopisy uvědomění dorazily.

Po uplynulých měsících jsme to poznali,
nepravdivé věci jsme si navzájem říkali.

Byl to jen blud pro bezmocné bytosti,
chudobný výkřik nevědoucí chytrosti.
Autor myšlenky pozdní noci, 29.03.2021
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Měsíčník, Psavec, Bartika, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí