Toužím

Toužím

Anotace: Zůstaň tu ještě chvíli krásná neznámá...

a prosím...

Nebudu lhát!

Snad vypíši se, soudím

ze sebezničující touhy

bez pocitu provinění...

Nedosažitelná, nenaplněná,

spalující mozkové buňky

v útrobách vášnivých,

snad odvážných myšlenek mých...

Středobodem počínání

snad 'rozvážného',

jste 'Vy!'

Madam úkrutná,

odmítající, neopětující...

Nevím, zda oddolám

žáru Vaší krásy?

Zda vystříbím touhu

po nenaplněné lásce

z pohledů Vašich křivek,

Vašich odmítajících rtů,

Vaší lhostejnosti...

Nechci Vás uvést do rozpaků,

jsem vázán svazkem naplněným,

avšak...

Toužím!!

Snad nejste pro mne ztracená!?

Toužím dotýkat se Vás...

Srovnat svůj krok s Vašimi kroky

Byť po krátkou dobu

možného vzplanutí vášně...

Horující, neutuchající vášně!

Miluji Vás madam!

Ve svých snech, v kterých

zjevujete se mi nahá,

promiňte mi

bez obalu,

živočišně krásná!

Ve snech, v nichž

Vás líbat smím...

Třeba jen na konečky prstů

Smím!

Smím??

A věřte, s odpovědí nespěchejte!

Čas není náš Pán!
Autor v.hercik, 02.04.2021
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Vivien, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem ráda, že jsem objevila.

19.07.2023 21:02:10 | mkinka

Je mi ctí a děkuji...

03.10.2023 17:57:17 | v.hercik

Čtu si, a jsem jak v klasickém světě ruské Lyriky, S. A. Jesenina. Zajímavé a vítané poetické občerstvení*

02.04.2021 16:56:57 | šerý

Děkuji moc...

03.10.2023 17:56:50 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí