Pamatuješ?

Pamatuješ?

Anotace: trocha nostalgie díky připomínce na FB. Zde i na skupině PoetiK text i s fotografiemi.




PoetiK – Pamatuješ?


Ráno jsem si kvůli Tobě krátil bradku,
Nebylo ničeho do čeho bych kvůli Tobě nešel,
A večer jsi mě náhle kopla do zadku,
Pamatuješ? – Já z toho byl v prdeli, to byl zase večer.
Víš? – Vážně nebylo to easy,
Posílal jsem zprávu, pak dorazila Macatá,
Sad Story z repra doplnil G-eazy,
U větví koupil Tigera a k tomu ne jedna placatá.


Ten večer jako předzvěst, že skončí to brzy,
Bodla jsi první čepel, pomstu si vychutnala,
Hudba nahlas hrála, vodka tekla jako slzy,
S přáním dopis pálila a plyšáka vykuchala,
Ty jsi občas píča a já jsem občas drzý,
na vině nikdy není jen jedna strana,
Nejednou se omlouval, že mě to mrzí,
Ve finále já nebyl TA, která mi lhala.


Pamatuješ? – Říkala jsi, že za hříchy budu pykat,
Do roka a do dne bude časovaná bomba tikat,
Pamatuješ? – když sis na chodbě nechala klikat,
Pamatuješ? – Za ty dny držím minutu ticha.....


Ráno jsem si kvůli Tobě krátil bradku,
a naposledy do obchodu běžel,
Na utrápený srdce nasadil kladku,
a pak prádlo s tělem na šňůru vešel,
Dopis pro Tebe, rodinu a fízly,
„Zobrazeno“ a konverzace zůstala načatá,
Poslední hovor, pouta odřízli,
Situace jevila se napjatá.

Po několika dnech se už máme dost,
všem z nás dochazí síly,
kde jsou teď Tvá slova na věčnost,
když ti to vydrželo jen na chvíli.
Pouta odřízla – k sobě už nemáme most,
nechci dál skládat city na díly,
Zmizela do pekel, už je takzvaně Lost,
a díky nostalgii dnes cítím špetku síry.

 

Autor Poetik, 03.04.2021
Přečteno 189x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí