Jednou ráno

Jednou ráno

Anotace: Dostal jsem od mé milované ženy zadání napsat báseň na osm jejích libovolných slov. Slova zněla:Kyselice, Pračlověk, Vocas, Konopiště,Motlitba, Kovošrot, Alibi, Rýgol. Měl jsem na ni hodinu (na báseň)

Jednou ráno v Kovošrotu
přisálo se klíště
na mě, přímo z díry v plotu
poblíž Konopiště
Měl jsem tuze málo času
cítil to tak s věkem
že s klíštětem na ocasu
budu pračlověkem
Táži se já, zdali-by
obstaral mi alibi
Klipák skoro cenťák zvící
pěl mi píseň v molu
já zapíjel kyselicí
žal, usnuv v rýgolu
Motlitbu děl, věda o čem
z ptáku mi krev bryndá
než-li sát se od roztoče
TO RADĚJI LINDA..
Autor Šiva, 08.04.2021
Přečteno 169x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí