Akorát

Akorát

Anotace: O holkách, co se líbí ani příliš moc, ani příliš málo.

Pravdu o nejlepších holkách chci vám dát,
jsou to ty, které jsou tak akorát.

Vášeň trochu vzbudí,
ale naštěstí ne silnou až příliš moc.
Část vašeho chtíče přiměřeně ukojí,
stojí za to strávit s nimi noc.

Vaši mysl lehce rozbouří a zároveň nechají relativně klidnou,
a trochu to vždycky zahřeje, když vedle vás si do postele lehnou.

Nevnesou do vztahu nadměrný neklid,
i když emoce vaše vždycky nějak rozvlní.
A vždycky vás také dokážou i docela dost vzrušit,
a všechna vaše přání částečně vyplní.

Jejich objetí i dotek mějte nade všechno rád,
to proto, že jsou tak akorát:

Část vaší lásky spotřebují pro sebe,
ale část vám jí velkoryse nechají.
A tak vlastně udělají nejlépe,
protože zbude vám láska i pro ty ostatní:

Pro koně, psa, v lese krásný strom i sebe,
pro Slunce s Měsícem i modré Nebe.
Další lásku od vás přijmou červánky na obzoru,
milovat dokážete i velkou a nádhernou horu.

A také přátele i oblíbený sport,
slané brambůrky nebo sladký dort.

Ale abychom si správně rozuměli:

To, že jsou ty holky akorát,
znamená to, že se vám líbí optimálně.
Tedy ani příliš moc, ani příliš málo,
aby žít s nimi vždycky za to stálo.
Autor PavelKastl, 10.04.2021
Přečteno 166x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Měsíčník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí