Rád Bys ...

Rád Bys ...

Anotace: ... ..

přiznej čí známá postava
jarně radostně nemává
proč apríl nezná orchidej
každé jsi básnil ty jsi nej

hloupej jsi byl teď přiznáváš
matná rtěnka tě líbala
proč zdáš se hochu bezradnej
kvete snad klíč je bezbarvej?

kamennou sluj
bys rád zul
ale ona ti zůstává
docela rád bys tím už hnul
rád bys mával
pro přesný prak
rád bys dával jen vlčí mák

(prý začínáš se růží bát)

do očí písek do ran sůl
od vlaku vítr přidává
literu ji namaluj
že v kostkách tě prohrála

nedáváš múze ani půl
chvilkově toužíš ve šťávách
rozliješ ji na psací stůl
černovláska tě nechala

kamennou sluj
bys rád zul
ale ona ti zůstává
docela rád bys tím už hnul
rád bys mával
že žáby kvák
rád bys chytil bumerang

ale vrací se jen že bys rád
Autor J's .., 10.04.2021
Přečteno 280x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Psavec, enigman, jenommarie, mkinka, Vivien, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rád bych...

11.04.2021 16:41:29 | enigman

Tyhlety..rád bys*..kdo by zo neznal:)

11.04.2021 14:10:31 | jenommarie

Naše "bys" dovede potrápit, taková nechtěná brzda.

11.04.2021 10:30:58 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí