Dnes Chci Lvice

Dnes Chci Lvice

Anotace: ... ..

lásko milá intrikánko
přeji ti dnes dobré ránko
a zas měj hbitý jazýček
díky za tvůj vzkazíček
pro síťovaný saxíček
k tomu růži na piánko
anděla až u svíček

dnes nechci zůstat ofsajdu
a rád v jednu zas na rajdu
co více si jen v noci přát
chtěla by svíce veršovat?

vosk a nebo marmeláda
na letišti mlha padá
neměj mě za kamaráda
přiznej jak to míváš ráda
ať je to zas paráda
buď jak horká čokoláda
drápky zatni na má záda
i v srdeční moje lada
Autor J's .., 20.04.2021
Přečteno 140x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, praetorian, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí