S láskou usínám...

S láskou usínám...

Anotace: Tak v poradi uz 4. basnicka. Je psana na dobrou noc. Zase prosim o hodnoceni a hlavne komentare, jestli budou kladny nebo zaporny je jedno, ale rad bych znal nazor ostatnich...Diky moc

Píšu protože ti chci dobrou noc popřát,
ráno otevřít oči, s myšlenkou na tebe se probrat,
vědět že se uvidíme,
dáme si pusu a obejmeme.

Ztrávíme spolu další krásny den,
já budu doufat že to není jen sen,
večer se s tebou pusou rozloučim,
se svěšenou hlavou a smutný odkráčim.

Ale budu vědět, že jsem s teboou byl rád,
že si s tebou nechci jen tak hrát,
to co je mezi náma beru víc než vážně,
protože je mi s tebou fakt strašne krásně.

Už se těšim až tě zítra obejmu,
nechci ale večer smutný odejdu,
miluju tě fakt strašne moc,
Přeju krásný sny a dobrou noc
Autor Petras, 13.03.2007
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Není špatná. Zkus si ale báseň editovat - chybí ti tam několik čárek... (přátelská poznámka).

13.03.2007 21:58:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí