Venuše Má Nov

Venuše Má Nov

Anotace: ... ..

muže už dávno sebral čas
není tu ani jeden z nás

je tu jenom
nekonečno andělů žen
a jim krátká píseň zní

po čtení s ruměncem

nu která žena dnes ptá se kde jsi?

každá je básnířka píše píše ...
píše i první jarní mráz

a v něm
v bílé róbě vlaštovka
že by chtěla do citů kaskadéra

a když ji trochu
svlékne slov

...

adié ostudný pěvci
ať už tu nejsi
zaslíbím ti anděla

lucifera
Autor J's .., 22.04.2021
Přečteno 184x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budu velmi strohý ...PECKA...

23.04.2021 08:25:03 | Clown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí