Říkej Si Joyo Ácháku

Říkej Si Joyo Ácháku

Anotace: ... .. nakonec

ve svitu lvice
svítalo srdce

zlato
si chystalo svojí mini

pianistka
osvítila tóny více

a já
zhasl citrón od martini

ve svěží klícce
bledla nám líce
láska jak jepice ztratila se v jiný


dnes má obě holky

minisukni
i vanilkové přítmí

jenže kde je
stíny olivových síní

srdce zezelená

nakonec
a je po ozvěnách

jo
yo
Autor J's .., 26.04.2021
Přečteno 136x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, praetorian, Iva Husárková, zdenka, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cítím chuť vanilky...

04.05.2021 01:55:37 | enigman

... obestřená. Líbí se mi*

26.04.2021 22:58:53 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí