JEN LÁSKA TU JE

JEN LÁSKA TU JE

Anotace: od lásečy .... bez anotace :-)

Znám malou chaloupku pod lesem,
co bývá hnízdečkem lásky.
Kryta je velkým ořechem,
chodí se do ní vrátky.

Uvnitř je šero, útulno,
v kamínkách oheň praská.
Dvěma milencům horko je,
když v žilách rozlévá se láska.

V podkroví malá světnička,
tak malá, že nemáš zdání.
Voní tu růže z Jericha,
je svědkem milování.

Vyčerpaní a láskou opilí
u kulatého stolu sedí,
drží se jak děti za ruce,
do očí si hledí.

Lásku si vyznali mnohokrát
a stále je to málo!
Slova jsou zde již zbytečná.
Není tu nic, co by za řeč stálo....

JEN LÁSKA TU JE!
Autor Dalimila, 23.03.2005
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí