Povadlý Láskou Nostalgií

Povadlý Láskou Nostalgií

Anotace: ... .. k narozeninám

mám samotné své ticho
tonoucí v nostalgii
a sen o štěstí v rodině
odevzdal mě tmám

nejsem už ten
kdo v srdci živí zmiji

již! ..jsem tichý klidný
svým jedem rozleptán

vesuvem má krev? plá láva beznadějí

valí se do očí
a já je nehlídám!

verše o kráse?

v mém srdci nezaznějí
i život
je míjí
v citech

propadám

není žádný člověk
není žádné srdce

svit bílého lože
a buly soli v ruce...

navždy tuší sám
do ledu odevzdán
zapomenut
a vhozen povadlou růží
pod měsíc
pod balvan
Autor J's .., 29.04.2021
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V jarním jásotu a Ty, jak s mlhou podzimního nečasu :-)
Ale jasný. Napsané to máš pěkně.

29.04.2021 20:19:16 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí