Vrablák

Vrablák

Anotace: ... .. ponarozeninový dýmián

vyžehli si na pátek svou košili
ať u čarodějnic trochu vypadá
dobré hvězdy noc tvou zkropily
nápadnému dehtu se hned nově zdá
árií dne letí motýli

lpí se skvěle na srdci když spí
árie tiše je ve chvíli
s níž vrablák i prkno očepí
každá si jej sloní kostí vyhladí
a mě žehlička ráno zkrabatí
Autor J's .., 30.04.2021
Přečteno 117x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Veršotepec, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí