Zajatec Anděla

Zajatec Anděla

Anotace: ... ..

když tě vidí malířka
jak padáš pod obrazem
chtěla by být básnířka
a mýdlo svádět na zem

jenže její kopce ledu
nečekají na nezbedu
to má příliš horké rty

kloužeme si v ústrety
na lyžaře máje svedu
už zítra budu nesjetý

odjedu i tvému medu
andělskému zakletí
Autor J's .., 02.05.2021
Přečteno 139x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Bufik, Psavec, poslední, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor na mýdlové kluziště
..raději mýdlové bubliny :);).

V andělském zajetí
s dušičkou v krku
tak se už nadechni
ty milý kluku.;)

Hezkou neděli

02.05.2021 08:59:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí