Q R Nancy

Q R Nancy

Anotace: ... ..

spodní postranní pásmo
a ty
budeš se mi smát
když přiznám
že jsem jednou v životě chtěl ženu
na společné pozorování hvězd

jen tak na lavičce na zahradě
nebo na samotě
na dřevěném zátiší
a poslouchat zpovzdálí cvrčky

odpověď?
:kvé dneska na to sci-fi není čas
:bolí mě hlava z práce z respirátorů
:doma
:ze zásoby jogurtů
:co džemují v lednici
:chci spát

:a i kdyby...
:není vhodná doba
:není léto a ...

*
( nejsou kondy
relé nejsou hvězdy
popadaly na střechu tmáře
jak dívčí podpatky cvakaly po asfaltové silnici
děkuji ti
fi fí
to mi jen tak problesklo temnou myslí
jednou se nevrátit z vesmíru a signál přijde přes polární záře

soustřeď se
nebo anténa bude poslední

nejsme už
ani děti sluchátka v podkroví
abys je potají vzala
řadou vé
*
radistko
co tam v praskotu a šumu stále rozesmává
s-metr?
dozvuk hvězdáře?
...
nancy
*
… džej sí
dolaď se
šumíš jak marťan
Autor J's .., 04.05.2021
Přečteno 130x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Psavec, Marten, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na sci-fi je vždycky čas...

05.05.2021 09:49:42 | enigman

Pěkné, pěkné*

04.05.2021 13:28:59 | šerý

ST. Ráda jsem četla.

04.05.2021 10:27:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí