Dilema

Dilema

Anotace: o FilipoJakubské Noci, dějí se věci...

 
 
 
Viktor/PoetiK - Dilema
 
Budíš mě v noci, když mi pobíháš ve snech,
Ale to hravě zvládáš i ve dne,
Ozvěny naších hlasů vytlačeny ve zdech,
Zní stejně v deset, taky ve dvě.
 
 
Hlava ovíněná, šlo jen o pokušení ?,
šance pokus - omyl, ta už tady není,
sedíš mi na klíně, šlo Ti jen o vzrušení !!,
situace říkala si o zásad porušení...
 
 
Chtěli jsme na to vlítnout,
ten zaběhlý stereotyp oba vypnout,
Zasloužilo si to akci rychlou,
užít a neřešit nic, pak na křížek kliknout.
 
 
Jedu tu rovinu na plnej ona snad míle má,
V tu samou hodinu, překvapen jak chce být sdílená,
Na klíně hostinu, unešena okamžikem nebo cílená,
Víkend už pominul, i tak v hlavě mám Dilema.

 

Autor Poetik, 05.05.2021
Přečteno 168x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Psavec, CORONATION, Frr, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No ty rovinky, to je pak těžko ... a po víkendu zas to šedivé pondělí ...

05.05.2021 16:32:46 | Vivien

Byla to zpočátku nevinná jízda..... a pondělí? nebylo šedivé, ale určitě nebylo růžové. Každopádně Brouka v hlavě mám :D

06.05.2021 00:10:26 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí