Chci

Chci

Chci abys mi hrál na kytaru a já ležela ve Tvém klíně.
Chci Ti číst Seifertovu milostnou poezii a vidět tvé slzy radosti.
Chci s Tebou ležet na širé plání a pozorovat oblohu.
Chci se s Tebou držet za ruce a vylézt na nejvyšší budovu ve městě.
Chci s Tebou pozorovat noční paneláky a snít o tom, kdo v nich asi žije.
Chci s Tebou ležet v posteli a jen tak si povídat o hloupostech a smát se sarkastickým vtipům.
Chci s Tebou žít ve snu a nikdy se neprobudit.
Chci s tebou pít kolu a smát se slunečnímu světlu.
Chci Tě líbat tak dlouho, dokud neskončí svět.
Chci se Ti dívat do Tvých azurově modrých očí.
Chci Tě milovat, i když je to komplikované.
Chci Ti pomáhat, i když sama sobě nemůžu pomoct.
Chci se s Tebou dívat celou noc na filmy a pít litry výběrové kávy.
Chci s Tebou fotit nahé fotografie nás dvou.
Chci s Tebou stát nahá před zrcadlem a pevně Tě objímat.
Chci s Tebou bruslit na ledě a smát se našim pádům.
Chci s Tebou pozorovat západy slunce.
Chci s Tebou cítit mořský vzduch a stavět hrady z písku.
Chci s Tebou nakupovat oblečení a zkoušet si infantilní kousky jako sobí rohy nebo čelenky s kočičíma ušima.
Chci s Tebou vnímat vůní svíček yankee candle.
Chci Ti ukázat lásku ke knihám.
Chci Ti ukázat lásku k umění.
Chci Ti ukázat lásku k Tobě...
Autor MájaKoubová, 06.05.2021
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Měsíčník, Iva Husárková, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ovšem to chtění nakupovat nemá chybu :-)

06.05.2021 09:18:26 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí