Slunce

Slunce

Poslední kapička,
rosy už vysychá.
Duše je maličká,
když k ránu přičichá.

Jen náhodné stopy noci,
tu a tam se povalují.
Nemají již však mě v moci,
má slunce mě potřebují.

Jedno z sluncí potřebuji já,
co ráno z poddeky vychází.
Z lásky polibek mi dá,
příchutě nebe odkud pochází.

Můj dare z nebes seslaný,
dlaněmi čtu rýmy ze tvé kůže.
Ovládnut srdcovými silami,
mi nirvánou být může.
Autor petrzal, 11.05.2021
Přečteno 200x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Aramgad, Iva Husárková, jenommarie, Psavec, mkinka, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čti a skládej stále..;)
moc pěkné

11.05.2021 23:13:46 | jenommarie

ST. Krásné.

11.05.2021 11:20:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí