Štěstí v neštěstí

Štěstí v neštěstí

Anotace: Inspirovala jsem se jednou mladou slečnou, která to neměla úplně lehké :) Snad už ji bude jen dobře :3 (Báseň přidávám s jejím svolením)

Jedna žena jednou byla,
zapadla a chtěla aby potratila.
Během těhotenství pila,
krabku denně vykouřila.
Karma si ji však zvolila,
holčička se narodila.
Měla i krásné tři kila,
byla vážně roztomilá.

Potom přišla komplikace a doktoři pryč ji berou,
matku nezajímá, co dále bude s její dcerou.
Jestli jim tam umře, nebo ji proberou,
za její osud se hrdinsky ve dne v noci perou.
Dostala ještě jednu šanci, doktoři se náhle smějou.

Po čtrnácti dnech ji matka bere domů,
myslím si, že právě toto byl bod zlomu.
Flašky vína na podlaze u špinavého stolu,
život té dívky je jedna bouřka plná hromů.

Po nějaké době sociálka dívku z péče odebrala,
není divu, že ta malá princeznička vůbec neplakala.
Najednou se dokonce i s úsměvem vychloubala,
všechno nové kolem sebe se zvědavostí sledovala.

Vše dopadlo dobře, ta holčička přežila,
měla krásný zbytek dětství, vážně si ho užila.
Už nemyslí na ty pekla, které si zažila,
ve je dodnes skvělé, tak, jak vždycky věřila.
Autor Tessa98, 14.05.2021
Přečteno 179x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jackyl, Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je často jak na houpačce. Podstatné je, když budeme vědět, že když jsme často dole, že se vyhoupneme zase nahoru.

29.05.2021 07:23:43 | Jackyl

Hodně sil všem ...

28.05.2021 20:23:33 | Alice Ptáčková

Už se má fajn, je v pohodě a šťastná :-) Děkuje za zprávu :-)

28.05.2021 20:32:36 | Tessa98

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí