Netykavka & Brigádník

Netykavka & Brigádník

Anotace: ... ..

kytičky jsou dneska samy
nikdo je nečte
jen postarší pošuk za keříčkem levandulí
vzpomíná že ještě žil
a jak by se plavil múzou slečen

dědek na procházce pouští cirkulárku poznámek na bábu
a bába na něj také má nabroušených slov



že zrovna já
jsem tu zahradní brigádu s ubytováním v hotelu bral

to vážně musím poslouchat že nepřivezli salát?




o půlnoci
čeřím bazén
hvězdy jsou dneska samy
jen netykavka recepční si rovná punčocháče

za sklem si domlouvá rande
už se vidí u moře
jen na mě zahlíží její bordó outfit

jako bych byl zavřen mrakem v mé hlavě plné bylin

přec uletěly ven
z modráskového srdce
co sem stále tlačí deště

na sluníčku
ve vysoké trávě bude čnět růžové rdesno
a mě je už teď teskno

proč já vždycky mám takovou smůlu
u slečen

lepší je bazén
léto
a báseň v plavkách
nebo aspoň netykavka?


zítra ti sem přivezou sekačku

recepční

jde domů hrát golf


takže koukej kvést
nebo uvidíš duhu!
Autor J's .., 01.06.2021
Přečteno 127x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Marten, Krahujec, Frr, Vivien, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tedy tato dějovka se ti vydařila

01.06.2021 09:59:21 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí