Ne!

Ne!

Anotace: ... ..

podivnou chuť svíravého železa
měla tvoje láska
kterou dala jsi mi
a jazyk touhy na železe namrzá
hotelové léto
a já jsem slané zimy

slzy kanou
kanou
a nic tě nedostanou
to jenom já
se rozežírám v přítmí

ty si píšeš básně
jsi čím dál více slavnou
jenže tvoje verše prostě nepatří mi

zas je věnuj modru
ať osvobodí duše spřízněné

vždyť já miluji kobru
víc než tvoje ne!
Autor J's .., 02.06.2021
Přečteno 143x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, jenommarie, Marten, mkinka, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí