Za Ostnatým Vztahem

Za Ostnatým Vztahem

Anotace: ... ..

za ostnatým vztahem
počítejte do noci
záletníky emocí

raz
dva
psí


… a můžete mi říci
proč vás uchvátili dinosauři vzteku

protože velitel je tvůj anděl
a já jen řadovým pěšákem
smetené šachovnice života
jíž chtějí
ještě přece jen
vidiny léta
zvednout
než je rozehrají
perseidy svými hvězdnými šepoty

hm

a kolik vám je let
zeptala se

tři zelené čtverečky a kolečko plné dříví
zahleděl jsem se do ztracena
a dál už nic nevím
v modrých rukavicích držela injekční stříkačku
a mňoukající vojáci střežili tu zimní zahradu
Autor J's .., 06.06.2021
Přečteno 154x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Marten, Psavec, mkinka, Jackyl, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo..ty kluku..
koukám už jsem to tipovala.
Tak asi nebyla odvaha psát.
Nedej se a vím..těžké je radit a řadit..musíš sám;)..jj opatruj se..ty dřevěný..vždyť je to škoda..uvnitř "TĚ"..je kus přírody a nesmíš jí v sobě zválcovat..doufám..že je to jen takové to blbé období. Věřím že ano:)

11.06.2021 21:54:57 | jenommarie

Bezva blázinec

06.06.2021 04:48:32 | Jackyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí