Hvězdičko

Hvězdičko

Hvězd je plné nebe,
jak život plný lidí.
V které vidět bych měl sebe,
když milion jich vidím?

Které blízko ke mě jsou,
hvězdy nebo bytosti.
Jak jen vybrat svou,
se světlem plným radosti?

Pokusy lidstvo se řídí,
někdy to vyjde někdy pálí.
Večer hladově oči moje slídí,
zda píšou co jsme čekali.

Já myslím že jsem našel,
hvězdu blízkou na zemi.
Jinam bych city neroznášel,
já zůstával bych studený.

Prosím zas hřej mě úsměvy,
a smíchem osvěž duši mou.
Radost se v srdci objeví,
spojením srdcí dvou.
Autor petrzal, 07.06.2021
Přečteno 226x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Iva Husárková, jenommarie, šerý, praetorian, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji vám

22.06.2021 08:15:12 | petrzal

Budiš přáno tomu, který hledal a našel. *

07.06.2021 17:06:28 | šerý

Nezapomeň, že Hvězdy i Lidé jsou blíže než si kdo myslí :o) Otevřeme svá Srdce a buďme si blíž :o) Jinak pokud jsi ji našel, tak gratuluji a drž ji než uletí :o)

07.06.2021 17:05:26 | Crazymike

Nádherná báseň.

07.06.2021 11:49:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí