Bouřkový Ješita

Bouřkový Ješita

Anotace: ... ..

nikdo za tebe
tvůj život nevyzpívá
ani tvou frontu na smrt nevystojí
když všichni plujeme
a loď je tvrdá skýva
rozmočí se lásce
po deštivém boji

pomoz jí sám
a svůj život zpívej

o chlebu jak těší se na žito?

ty mraku
ty bouřkový ješito!
...
Autor J's .., 08.06.2021
Přečteno 107x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, Psavec, Frr, Vivien, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak..nikdo
ale i tak..právě
když to sám člověk zvládne
měl by se po zásluze pochválit:);)
** ješita trochu malý a oprávněně ..být musí..malinkatý..určitě;)
Jde to i bez bouřek..

11.06.2021 21:57:20 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí