Kapička

Kapička

Kapka rosy po listech stéká,
te květiny krásné, voňavé.
Padá přes trny a zákruty stonku
do v zemi skrytém kořenu.

Kapička žízeň zažene,
květince malinké, žíznivé.
Neb v slunečném ránu,
ta ukáže krásu svého květu.

Kapičko, kapej - kapikap -
ať květinka dává svůj půvab,
světu bez lásky zkaženém,
chmury, díky tebe zaženem.
Autor Přednosta, 09.06.2021
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. Ať se chmury zaženou.

21.06.2021 07:23:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí