Úklid Mezi Nebeskými Mukly

Úklid Mezi Nebeskými Mukly

Anotace: ... ..

skartován
na mezi
pohledy mračivých dědků nosím
na krku nasranou lebku
chtěli by páni rožnouti ledku
zase je zarmoutím
já zkoumám depku
jsem doktor beznaděj
kuku kluku pistolníku
koukej dupat po chodníku
mám nachystanou pušku
už si leštím tužku
chtěli byste mrkvu
nebo hadí kořen
mám lesklý pláštík
béžový
černočerně bouřkový
jak mě budete zdržovat
rozbijem si v dešti držku
ostrouhal jsem už tu
holku slabiky
žeň
splíny duševní fabriky
jsou mé
zakaboněné ostrovy

otupěly saze nebe
popíchl jsem prase vzlykem
bylo na mě na terase
kam chodí slunce s mlíkem
budeš pršet
nic si neber

mlíkaři už po mně jedou
zapíchly tu práci
tužka už se rozcvičila
leští anotaci

skartovači v penálu
jak o bahně v přístavu
blízko mám ke kanálu
kdyby i k análu
tak studuji ústavu

ale zpět k penálu
ten mám
jak na tužky
tak i na pero
zrcátko tam nosím
že chodím s příšerou
z bažiny
která plete kukly
jí posílám vděkem zrcátka
zlatá
slunečná
prasátka
že jsem už skončil úklid
se slzícími mukly
se smutky co už pukly
a teď kvůli bažině
miluješ mě

v rašelině
snad nebudu fosílie
to bych radši onanie
ty jsou jistější
bio už mě konejší
že sexy v mazlavé hlíně
bude pro ně
filmem v kině

bio bio biograf
kdo má bi ó ten je zdráv
my
si dáme trio

levá holka
pravá holka
posouvá se podkolenka
výdej slunce u okénka

budu pro
dávat knihu
zde dostanu na ní pihu

zrcátko mi holky vzaly
ale knihu ne
nejspíš to ještě nedělaly

ten úklid
i ve knihovně

lezte žáby po žebříku
já chci vidět erotiku

všichni z tria nosí kukly
co jste mi to holky vnukly

zítra bude úklid v bance
a já kvůli dvojí jamce zapíjím žal mládí
vězím kdesi v lásce
k jitru jitřím apaticky
v depce v mafiánce
uklidil jsem se taky
je jasno jako vždycky
chrochtají si mraky
ta tužka
dál mě svádí
Autor J's .., 12.06.2021
Přečteno 184x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak takovou čistku a jen s tužkou umí málokdo :) libí se mi :)

13.06.2021 03:34:17 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí