V posteli mám dešťové kapky

V posteli mám dešťové kapky

Anotace: ... ..

Bouří a prší a lásku nevnímám
Všechno je v dešti
a radost ta tam...


Jsem napsán básní
Přečten v tužbách
Tvé oční děti

n
e
b
u
d
o
u

znát strach

klapla v sobotu
zula v neděli
a na pondělí.. byl jsem

v

p
o
s
t
e
l
i
.
.
.

Bouří a prší a lásku nevnímám
troleje srší
mizíš zorničkám

Chtěl jsem psát báseň
Tebe číst v knihách
jenže do výšky

n
e
p
r
š
í

mé ach

/To tichá slova.. mi kloužou po dlažbách...

kde postele smutku
znám ortely vin

kde ze zármutků tvůj střevíc v srdci zřím

Bouří a prší a lásku nevnímám
Všechno je v dešti
a radost ta tam
Autor J's .., 30.06.2021
Přečteno 187x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Husárková, jitoush, mkinka, Psavec, Frr, Nao Kinjú, Vivien, jenommarie, šerý, Akrij8, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První..po přečtení názvu
..mě napadlo..zda nestudí.

A báseň..odkapala
...slovíčko za slovem
..snad po hladké kape
..dávno možná tomu

a radost
..prý je v každé kapce
..za zrcadlem
..projdeš a bude.
Zda je to snadné
..nikdo neptá..se tě
ale jistě tam je.*ST
Opatruj se.pa M.;)

30.06.2021 11:36:12 | jenommarie

nevím si rady s očními dětmi... ???

30.06.2021 08:44:58 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí