když si kreslí

když si kreslí

jsme spolu, večer dlouhý, je druhý den,
kreslíš, já koukám na tvé jemné linie.

mluvíš v krátkých pohledech, já v dotycích,
jen to, že tu jsi se mnou, mi srdce podnící.

svou zranitelnost cítíme, je nám to milé,
kazit chvíli slovy by bylo provinilé.
Autor aiden, 15.07.2021
Přečteno 131x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Sstano, J's .., Bunney
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

21.07.2021 20:37:43 | mkinka

Pekne napsane a souhlasim, najvyssi Tao se neda vyslovit...

19.07.2021 21:48:40 | Sstano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí