AM

AM

Anotace: ... .. a pak už jen tounout vesmírem... https://youtu.be/SHdrWqDafAs

zas je noc
budík AM
ztratil jsem se
za telefon za mejly a za vzkazy
místo abych znal Její srdce
věším na net

obrazy

možná jsem se ztratil v lese
možná i dnes zmizím řece
neživý


porazí

chvíli jsem
strom

s důkazy
ne

neztratil jsem se v lese
jako v čase
ztratil jsem se na ulici
ztratil jsem rozum pod čepicí
ba co rozum

to nezkazí

v šachové partií dam
vždy předem poznám dotazy …

jestli jsem se ztratil po měsíci
lásko
prosím vás
nemohla byste otočit na mě slunečnici
aspoň na léto bych rád
ale kdepak ty popleto
pod lampičkou
je seznam ztrát
polibte mě … (to léto)

na sklo
básní křemičitan
jenom topasy!

ztratil jsem se před nachovou svíčkou
berušku měl jsem za sluníčko
puntík mi šla dát?

ztratil jsem i v noci černých pravd
možná
můj osud je kámen
a ztrácet napořád … to léto!

a život se usmál
hochu
to je jen
mizeníčko
a já dluh mu splatil

se mrazy

doufám že v příštím přivedu signál na bázi
ve zpětné vazbě piští
emitor v nesnázích
postrádá rezistor
obvod zapojím radši přes termistor
s bručivým vlněním ze zdroje
poprosím pana od náboje
dětské oči mi září až u orloje
a máš to
můj první vysílač když jsem býval frajer
a viděl jsem
ty proudy radisto

dneska jsem se ztratil načisto do …


detekujte mě prosím diodou
nebo raději ne

přivez mi sem celý tvůj vesmír

šumíme
ladíme
mlčíme
kdy vznikne přijímač

?

to po nás zůstane … jo vono

elektronky žhnou
a už ti nic neschází
ani řeči moje

už pod tím nejsem
je mír
Autor J's .., 02.08.2021
Přečteno 131x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Frr, Vivien, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

polibte mě … toto léto :) Krásný ... a ztrácet napořád … tohle léto! Udělal jsi duši radost, i když jsem si to záměrně upravil :)

02.08.2021 13:10:56 | Ray Magini

po týdnu ve stínu a v nocích bloudivém, brzyčko zrána, sladkých hroznů spolu se napijem...

je dobře:)

02.08.2021 12:22:03 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí