Očekávání

Očekávání

Anotace: Snad doufám, ale není to jediným cílem :-)

Sametem tmavé noci,
kreslím ti lásko po kůži.
Nejen sny mě mají v moci,
ty krásně voníš po růžích.

Snad i slyšet jsou,
mé touhy které za rty zamykám.
Tak strašně ve mě řvou,
proud času se kroutí kdo ví kam?

Jen ještě pár těch chvil,
čas prodloužit kdy můžu doufat.
Neklid se rozlévá mi do žil,
bych zkusil jak moc si můžu troufat.

Nalaď svou mysl jinou cestou,
než únava tě ke snům vede.
Splyneme v dechu za siestou,
když spokojené srdce přede.

Jak poutník má dlaň hledá,
svůj smysl cesty po tvém těle.
Luna chudák závistí je bledá,
ty stále chutnáš příliš skvěle.

Jsem závislý na tvé vůni Beruško,
kterou od dotyky tmu rozjasníš.
Jsem vzhůru aby mi nic neušlo,
až rozhodneš se že mě obšťastníš.
Autor petrzal, 03.08.2021
Přečteno 202x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Marry31, Poetik, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera.

03.08.2021 08:54:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí