Hromada Citů

Hromada Citů

Anotace: ... ..

zase jsem havířem se jmelím
na cesty ti zachumelím

jen sněž
jen sněž

ať peřina si na tmu sedá
a já tvé zlaté chvíli nedám

jen běž
jen běž

v létě v srpnu máky prší
a já nesu pod přístřeší

hory doly

antracit se směje
na orchideje noci
svaly srdce zimou ztuhly
ale
píšu dále
jak jsem
citové uhlí ...
Autor J's .., 05.08.2021
Přečteno 186x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, šerý, mkinka, Isla, Vivien, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň velmi oslovila.

05.08.2021 20:19:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí