Víc než.... (Mechová 8)

Víc než.... (Mechová 8)

Anotace: rok se s rokem sešel...

 



Poetik – Vic než… (Mechová 8)


Dneska je to rok,
co obcházím tu blok,
Hochu, ty jsi marnej,
Hochu – Ty jsi cvok.
Dneska je to rok,
co obcházím tu blok,
Hochu ty jsi trapnej,
dej si k hlavě Glock.


Dnes tu zase chodím,
nemám ruce v bok,
V ruce papír tužku,
mám popsanej blok.
Mají mě  za blázna
Ty nejsi z našich dob,
Směr motivace není rázná,
sám vykopal sis Hrob.


Kráčím po zablácený cestě nejblíž do lesa,
čistej vzduch a samota je moje komtesa,
špinavá game, daleko jsem od esa,
Jedna ranní kocovina naivitu odnesla.
Na věky zakopanej, vytesaná Hvězda,
Poklad připomíná střepy, vyrytá je kresba,
Říkaj mi: „V nejlepším měl bys přestat“,
Tovární nastavení, oni tomu říkaj Restart.



Pobočník je nezmar,
já nechávám to bejt,
Slova trochu rez maj,
Počkej až vyjde Mechová STR8.
Tuhle roli v hrsti nemáš,
řekne Ti: „Ke všem čertům táhni“
Víc než tisíc slov hledáš,
stejně jako dopis v láhvi…

Autor Poetik, 06.08.2021
Přečteno 155x
Tipy 2
Poslední tipující: J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rok se s rokem sešel okolo slunce tisíckrát obešel a ono si ani nevšimlo:))

06.08.2021 21:30:34 | J's ..

Přesně tak a není tomu jinak,
i tak reagují ,pro Nás, lidé Krásní,
Není důvod špatná slova plyvat,
Prostě je to životní role, být Prokletý Básník :)

07.08.2021 11:28:22 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí