Pozdrav slunné neděle

Pozdrav slunné neděle

Anotace: Vzpomínky ne tebe méd'o

Posílám pozdrav z veliké dali
skoro až tam, kde slunce pálí.
K tak krásnému počasí chybí už jen přítomnost medvědí,
co do očí pohledí
a do druhé tváře úsměv dokreslí.

Ještě větší než nyní má,
neb se ráda do nich zadívá,
a vyslechne si slova tvá,
jenž mi pocit jistoty dodává.

Já se pak směju a ty na mne,
až se mi zdá to záhadné,
Nýbrž smějeme se spolu stále,
až se za břicho popadáme.

Mne to přijde hrozně krásné,
když si dva tak rozumí.
Jen doufám,že tvé laskavé chování se nevytratí.

Sedím tu spolu s myšlenkami na kousíčku přírody,
ptačí zpěv mi zní do hlavy.
Přemítám,co asi v Žatci.
Doufám, že se méd'a brzo vrátí.
Vid',chlupáči
Autor losberundos, 15.03.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu, ten konec už není ono.Budu na sobě pracovat,jo?

25.03.2007 14:33:00 | losberundos

První polovina celkem šla až na ten konec.

24.03.2007 12:11:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí