Půl roku spolu

Půl roku spolu

Anotace: Je to teprve začátek něčeho, co snad bude ještě dlouho, nejlíp navždy...

Lásko, dneska jsme spolu půl roku,
Jsem ráda že já jsem žena, která stojí po Tvém boku.
Za ten čas jsme toho hodně ustáli,
A jsem ráda, že jsme to ještě nevzdali.

Moc bych si přála, aby to už nebyla semnou taková pruda,
Ale co si Budem, bez komplikací by byl každý vztah hrozná nuda.
Není to sice zas tak dlouhá doba,
Ale my to zvládneme, to víme snad oba.

Ještě jednou děkuji za všechny krásně chvile,
Vyšli jsme na cestu a jsou před námi ještě dlouhé míle.
Děkuji za vše, co jsi pro mě udělal a co pro mě děláš stále,
Doufám že jsem dobrá přítelkyně a budu jí vždy, pořád a dále.

Mohla bych napsat touhle básní knihu, to dobře víš,
Víš že myslím na tebe pořád i když v noci sladce sníš.
Radši budu končit, ať se z toho textu nezblaznis. ????????

Pardon za diakritiku, pořád si nemůžu zvyknout na novou klávesnici. :D
Autor Tessa98, 22.08.2021
Přečteno 191x
Tipy 8
Poslední tipující: paradoxy, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Půl roku. To je dřina ustát. Tak držím palce do zbytku věčnosti.

08.09.2021 09:17:03 | Jan Kacíř

Jo je to začátek, a sranda je že nikdy nevíte, jak to dopadne :D

08.09.2021 22:00:55 | Tessa98

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí