Volání

Volání

Kruhy ve vodě rozbíjí,
od slunce paprsků hlazení.
To slábne jak se vyvíjí,
noci sílící vězení.

Jak život když se motá,
hledíc na nebe s nadějí.
Zda člověk někdy potká,
anděla co měl by raději.

Po snění s falší měsíce,
když záře stříbra studí.
Opustím klidně hvězd tisíce,
bych slunce cítil na své hrudi.

Teď slunce mám i anděla,
stíny mě zničit nemohou.
Jsem plný toho docela,
hladit tě začnu od nohou.

Pak rty ochutnám tvá ramena,
dlaní si přečtu tvoje tělo.
Vím co chtít tě znamená,
kéž pokračovat by se smělo.

Miluji chvíle splývání,
když marně se snažím zklidnit tep.
Poslouchej lásko srdce volání,
v něm skrytý celý je můj svět.
Autor petrzal, 24.08.2021
Přečteno 182x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Vivien, Iva Husárková, Fialový metal, jenommarie, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A teď čtu tuto, tak je prima, že alespoň ve tvém osobním je radoST. A pro mě radost číst, je moc pěkná.

25.08.2021 10:23:02 | Vivien

..jen si střežte to své světlo
každé ráno chutnejte
ať jste každý pro druhého
stále nejvzácnější květ. *ST
Pěkná:)

24.08.2021 22:28:33 | jenommarie

... už s jitrem ve slunci. Máš to šťastnou báseň*

24.08.2021 21:42:32 | šerý

Krásné volání.

24.08.2021 15:35:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí