Zločin pralásky

Zločin pralásky

Anotace: ;**(*)))

Když chtělo se mi láskovat,
proč bych měl,
přeci nedávno jsem ztratil perlici,
kde ozvěnou mi lagunka zněla,

aniž by zpytovala zločin pralásky,

pro kterou se zvětšujem džunglemi,
jako mužské zdráhy s ženskými,
na šlahounech povislých,
a ubrečených kapkami citelného závěru.


Vím,
leč přidružuji si zákaz vstupu,
jen tak slovně nevhodné vím,
neodpovím tančící pampelišce,
vždyť vyhazuje větrem přelomným,
copy vášní zpovzdálí,
co grandiozem klavírně přehraji,
a ponesu zprávy za dimenzí,

jakož smrtelník přetlé koruny,
jako stoupající rým hříchů.



Žel zakleji svůdnici básníkova zmaru,
aby neuzřela vknot pokušení,

jinak by s otylosti nemilovala,

a Já propouštím opilé Já,

kamsi za sudičkami,

ani nevím,


proč bych svržen byl.
Autor Dejvis, 27.08.2021
Přečteno 136x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bys chtěl obrazům vpadnout do zad a odhaloval tahy štěrce jejich vnitřností.
Pěkné, stýskavé*

27.08.2021 12:40:47 | šerý

Je to jinotaj milovat.. A co víme, nevíme... Děkuji za náhled **

27.08.2021 12:46:42 | Dejvis

Pusiiu;()

27.08.2021 09:55:37 | Dejvis

Objímám.

27.08.2021 09:59:01 | mkinka

Pěkně napsaná báseň.

27.08.2021 09:53:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí