Šedý obraz

Šedý obraz

Anotace: Barva jednou bude, nebojte...

Pár minut v sobě, prožívám vcelku známé pocity.
Nelze popsat slovně, mnohdy interdimenzionální obrazy
Otlačeno hluboko v mém podvědomí.
Maluji.
Psychedelickou tvorbu v odstínech šedi snažím se rozbít barvou.
Náročný úkol, řekl bych…
Bolavá noha požírána velkou larvou.
Dlouho jsme se neviděli kamaráde...
Koukám, člověk požírán svou vlastní karmou.
Autor J.P.Jacques, 28.08.2021
Přečteno 179x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten závěr, výborné...

29.08.2021 07:45:56 | Sonnador

Posílám Ti světlé odstíny, aby hladily. Jíťa

28.08.2021 18:16:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí