Odchod snů

Odchod snů

Hladina měsíc rozpouští,
řeky když příběhy břehům vypráví.
Čas co plyne odpouští,
ve vlnkách duši přeje pevné zdraví.

Už písně noci neznějí,
v polibcích opouštíme noci sál.
Jen blázni lásku nechtějí,
byť blázen často bývá král.

Konvencím nejsem oddaný,
raději teplo v hrudi cítím.
Objetím rozloučíme se s hvězdami,
s projevy lásky jimiž prýštím.

Podej mi ruku svou,
já nebudu však číst,
Jen užívat pocit bytí dvou,
v srdci se nelze přeci splíst.
Autor petrzal, 30.08.2021
Přečteno 189x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, Tessa98, paradoxy, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné!!!

30.08.2021 20:13:03 | mé myšlenky v kleci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí