Pohledy

Pohledy

Grimasy slunce mi dělá,
na tváři paprsky nadějí.
Úsměv ale mám od večera,
mám to co jiní hledají.

Směji se na tváři,
usmívám se ale i duší.
Oběť jsem na tvém oltáři,
a srdce pleská mi a buší.

Mlčky se sdílíme,
sytíme oči hladové.
To jedině musíme,
žít pro chvilky takové.
Autor petrzal, 01.09.2021
Přečteno 198x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Marten, Isla, Psavec, blues, Frr, mkinka, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsou vzácné chvilky...

05.09.2021 15:01:57 | Emily Říhová

Prvé dva verše a poslední sloka jsou korunou, Tvé vydařené básně.*
Super!

01.09.2021 16:34:35 | šerý

Líbí. Citlivé a laskavé.

01.09.2021 10:55:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí