Už zase podzim

Už zase podzim

Už svetr odhazuje z mlhy,
jitro když make up sluncem nanáší.
Vysouší rosou zvlhlé luhy,
duhu nám do srdcí zanáší.

Už vůně květů odešly,
i barvy až otravného hemžení.
Přesto jsme se s ránem sešli,
po našem nočním hřešení.

Ty i já v davu lidí,
uprostřed podzimu zátiší.
Každý to na nás vidí,
že srdce naše nečas neztiší.
Autor petrzal, 02.09.2021
Přečteno 148x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám dobrý pocit a ještě lepší zrak :-)

02.09.2021 14:01:35 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí