Očím Pěnkav

Očím Pěnkav

Anotace: ())

Milovati se nepozdává,
chybou mi je prázdno,

kde ho najít,
kam se vydat,

když v láskách se noříme,
pro řetízek opojný,
co spojí vlákno citu,
ve večerních přístavech,

zpěvem sonát,
očím Pěnkav,

v tmavěmodré sukni,
jež zhedvábí odraz,
v tváří k stáří,

za nimiž shoří popel,
a vášeň zaskví jabloň,
což větve převážně skymácí,

a chtějí vonět Všeláskou,
s bytosti jej zdané,
avšak i nezralé,

co rozmělní troufalé čáryprsty.
Autor Dejvis, 05.09.2021
Přečteno 127x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Fialový metal, Frr, mkinka, Psavec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chválím Tvou báseň. A zdravím od kočiček. Milý Davide.

05.09.2021 19:08:41 | mkinka

Díky Mňamkyyy;)*

05.09.2021 20:07:54 | Dejvis

Rádo se stalo. Klidný večer. Opatruj se. Jíťa

05.09.2021 20:19:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí