Středobod

Středobod

Anotace: ...

Po dlouhé době tu sedím,
píšu řádky beze smyslu,
usilovně přemýšlím nad tím,
jakou cestou to vlastně jdu.

Nemůžu si z tebe udělat
středobod vesmíru, vím to,
neboť by mě to mohlo zničit,
přesto to dělám a je mi to líto.

Zavřu oči a jsi tady se mnou,
hladíš mě po tváři s úsměvem,
přemýšlím zda jsem jedinou,
která tě zajimá - čert to vem.

Nechci dělat drama, ale i tak
se do mé mysli vkrádá myšlenka,
zda jsi nebo ne jako tažný pták,
věř, že nechci být tak žárlivá.

V mém životě je mnoho nejistot,
které sužují mé všední dny,
a proto se tě jednoduše musím ptát,
zda jedna z nich jsi také ty?
Autor AngelLia31, 05.09.2021
Přečteno 125x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Petbab, mkinka, Psavec, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí