Vstávání

Vstávání

V průsvitné tmě jsi slábnoucí,
zahalena v její tajemnost.
Stíny ředí již nový den budoucí,
pohledů na tebe nikdy nemám dost.

Přicházím tiše k tobě blíže,
když stříbro prachu oblohy ubývá.
Touha po tobě již mě hryže,
však času na něhu nezbývá.

Sny bdělé teď bez spánku,
v pohlednu mém mě prozradí.
Lásku si naliji ze džbánku,
a budu se dívat - nevadí?
Autor petrzal, 22.09.2021
Přečteno 167x
Tipy 10
Poslední tipující: mapato, Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, paradoxy, zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je moc hezký, Petrzal, má to sílu...pro mě fakt dobrý...krasný den, v

06.10.2021 06:57:13 | mapato

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí