Malíř

Malíř

Anotace: ...vyšel zase do kraje...

Malíř vyšel zase do kraje,

s paletou svou barvám zahraje, 

jdu za tebou cestou šlapanou, 

miluju tě zní mi ozvěnou...

 

Jeřabiny zdraví na cestu, 

já si jedu pro svou nevěstu, 

javory mi barvou mávají,

miluju jí tím se netajím...

 

Když plody nám v sadu dozrají,

v duších melodii zahrají,

k sobě po větru zas letíme, 

vždyť co se zítra stane nevíme...

 

Malíř venku zase maluje,

nádherný tu podzim zase je,

než mu zima odchod poručí,

lásko chci tě držet v náručí...

 

Malíř vyšel zase do kraje, 

s paletou svou barvám zahraje, 

jdem za sebou cestou šlapanou, 

Milujem se zní nám ozvěnou...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor chalcedon, 23.09.2021
Přečteno 170x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Alice Ptáčková, paradoxy, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání ...podzimu :-)

24.09.2021 11:00:45 | Alice Ptáčková

pěkné... ST

24.09.2021 09:31:30 | Sonnador

Dobře jsi napsal. Líbí. ST.

23.09.2021 22:51:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí