Rozcestí

Rozcestí

Na rohu ulic dne a noci,
láme se světlo s tmou.
Tam myšlenky mé o půlnoci,
hledají si tu cestu svou.

Hlava se vaří,
a srdce jenom napovídá,
Kterým směrem se daří,
člověku co lásku předpovídá.

Ještě že maják svůj mám,
co navede mě správným směrem.
Lásky teplo já totiž znám,
cítím ho v těle celém.

Snad jenom pohled tvůj,
postačí abych správně šel.
Chviličku lásko jenom stůj,
polibků pro tebe mám přehršel.
Autor petrzal, 12.10.2021
Přečteno 182x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Vivien, Marten, mkinka, praetorian, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí. Krásné.

12.10.2021 16:00:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí