Srdce

Srdce

Anotace: V lásce jak na horské dráze :-)

Člověk pozná spoustu věcí, krásu, lásky, líbání.

Však největší díru v srdci, udělá kruté zklamání.

V hlavě po té velký zmatek, láska není žádný med.

K srdci přidá velký zámek, působí pak jako jed.

Pár let si pak držíš odstup, nasadíš hned jiný styl.

Každou šanci rychle odkop, nikoho k sobě nepustil.

A poté však poznáš dívku, co ty zámky strhne.

Přes tvé rány dá přikrývku, do srdce ti vtrhne.

Však celé srdce plné lásky, sám od sebe nedáš.

I když smyje staré vrásky, snad dívka co tak hledáš.

Dal bys jí ho bez váhání, kdyby si jen řekla.

Však nechceš zažít zas zklamání, dílce toho pekla.

Autor safalub, 14.10.2021
Přečteno 241x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Fil, Fialový metal, Psavec, blues, mkinka, Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak

14.10.2021 16:01:50 | Fil

To je oboustranné a stále k sobě blíž:-)

14.10.2021 10:38:07 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí