St. Valentine

St. Valentine

Anotace: Kdy myslíte, že jsem tohle napsal?

Proč v ten den je láska kolem mě,
ale uvnitř ani náznak po ní?
Proč v ten den každý miluje,
ale mé oči slzy roní?

Proč v ten den každý dary dává,
ale já nemám komu je dát?
Proč v ten den každý dostává,
ale mně není dovoleno brát?

Proč v ten den je zase blízko mě,
ale dotknout se ho nesmím?
Proč v ten den svět láskou žije,
ale já jen umřít smím?

Proč ten den každý rád má,
ale já ho proklínám?
Proč ten den jiným žehná,
ale já jsem stále sám,
jen na něj myslívám?
Autor Nik.Mirror, 16.03.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věř tomu že je víc lidí který tento den nemaj rádi ...

05.06.2007 17:00:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí