Sám sním s ním

Sám sním s ním

Anotace: Specifická stavba, třeba se někomu zalíbí...

Sám sním,
jaké by to bylo
být s ním...

Co pohled,
to perla,
nemám dohled...

Zas ranit,
možná zbytečně,
proč daň danit?

Psát zprávy
na dobrou noc,
jsi hravý...

Humor dravý,
ulovil mé srdce,
tuze mě baví.

Láska se kření,
lehká chce být,
ale není...

Co toužení?
Kde mám vzít
vysvobození?

Autor Roser, 21.10.2021
Přečteno 263x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Amiradi, Psavec, Frr, Rozmarýna, mkinka, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí