Má milá ženo

Má milá ženo

Už jsme spolu mnoho pátků, 
úterků i nedělí. 
I když občas máme hádku, 
rozdíly nás nedělí. 
 
Každý máme svůj malý svět, 
veliký pak společně. 
Nemám v plánu pryč z něho sjet, 
opustit ho po tečně. 
 
Známe navzájem své boty, 
svoje barvy, svoji šeď. 
A když zeptáme se: "Co, Ty?", 
předem víme odpověď. 
 
Občas máš, má milá ženo,  
ke mně slabší důvěru. 
Srdce mé je vyváženo, 
lásku mám bez úvěru. 
 
Píši slova, citů masy, 
mých myšlenek migrace. 
Během mluvy měl bych asi 
ve vokále vibrace.
Autor Koala, 26.10.2021
Přečteno 204x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, Iliean06, Iva Husárková, šerý, cestadolesa, Fialový metal, Isla, Sonador, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ženušku potěší.

12.09.2023 18:00:33 | Psavec

Pěkně Ti báseň váže... i vztahově*

26.10.2021 21:53:30 | šerý

Foukni ...
Pouze odvahu ...
Ne v koupelně na podlahu ...
Touží jen a se asi bojí ŘÍCT !!
CHCI CÍTIT a šukat můj TÁTO VÍC ...
:-) ST
A to STAČÍ ...
ZÍTRA JE STŘEDA !

26.10.2021 14:38:19 | Fialový metal

Vyznání jak má být :) *

26.10.2021 09:56:14 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí